V pondelok 18.3. o 19:00 vás pozývame na živé vysielanie na Instagrame, kde si predstavíme a detailnejšie ukážeme mlynčeky na obilie KoMo.
Bezlepkové múky
Bezlepkové múky sú čoraz populárnejšie nielen medzi ľuďmi s celiakiou, ale aj medzi tými, ktorí sa snažia zlepšiť kvalitu svojej výživy. Bezlepkové múky sú vyrábané z obilnín, ktoré neobsahujú lepok, a sú preto vhodné pre ľudí, ktorí majú alergiu na lepok alebo trpia celiakiou. Okrem toho majú aj vysokú výživovú hodnotu a sú skvelou alternatívou pre tradičné múky.
Bezlepkové múky sa dajú použiť na prípravu rôznych jedál, od sladkých po slané. Môžete s nimi nahradiť klasické múky v receptoch na pečenie chleba, koláčov, sušienok, ale aj pri príprave cestovín, omáčok a polievok. Výber bezlepkových múk je skutočne pestrý. V ponuke máme napríklad celozrnnú cícerovú múku, celozrnnú pohánkovú múku, ryžovú múku, mandľovú múku a mnohé ďalšie.
Všetky múky, ktoré máme, sú od kvalitnej talianskej značky SpigaBuona®. Vyrábajú sa mletím celých zŕn na kamennom mlyne pri 80ot./min, takže múka nepresiahne teplotu 45°C. Múka si zachová všetky organoleptické vlastnosti čerstvej múky a všetky živiny, ktoré sa nachádzajú v klíčku.
Ku každému bezlepkovému cestu odporúčame špachtľu SpigaBuona.