Kategórie
 
 
 
 
 
Reklamné okno
 
 
 

Teffová múka celozrnná mletá kameňom BIO SpigaBuona®

(0 hodnotení)
Kód produktu:SG25025
Teffová múka mletá na kamennom mlyne, ktorý je špeciálne určený pre mletie bezlepkových plodín. Pre maximálne bezpečie ľudí s intoleranciou na lepok a celiakiou.
Dodacia lehota
Produkt sa dá kúpiť až po naskladnení. Môžete si nastaviť upozornenie na naskladnenie cez Strážneho psa.
Dostupnosť: Záväzná objednávka - do 28 dní u vás
Hmotnosť: 250 g: od 7,70 €
Obrázok Názov Dostupnosť Cena
Hmotnosť: 250 g SG25025 Naskladňujeme - do 14 dní skladom 7,70 €
attr_img Hmotnosť: 2.5 kg SG25225 Záväzná objednávka - do 28 dní u vás 62,00 €
Hmotnosť: 15 kg SG25125 Záväzná objednávka - do 28 dní u vás 362,00 €

Teff sa považuje za zázračnú potravinu 21. storočia. Teff pochádza z Etiópie a pestuje sa tam už od 3. tisícročia pred Kristom.

Teff má vyvážený pomer bielkovín, sacharidov a vynikajúci aminokyselinový profil. Obsahuje veľa vitamínov a minerálnych látok. Teff perfektne zasýti, takže sa odporúča ľudom, ktorí chcú schudnúť. Vynikajúci zdroj vápnika, obsahuje až 15x viac ako ryža a 5x viac ako pšenica. Takisto je bohatý aj na železo a v porovnaní so pšenicou ho má až o 40% viac. Jeho prednosťou je nízky obsah jednoduchých cukrov a polysacharidy dodávajú energiu telu postupne, čím nedochádza k výkyvom hladiny krvného cukru.

Odborníci radia teff medzi najvýživnejšie rastliny na svete. Je ľahko stráviteľný a má príjemnú orieškovú chuť. Teff je prirodzene bezlepkový a vhodný pre vegetariánov a vegánov.

Teffová celozrnná múka sa vyrába mletím bieleho teffu na kamennom mlyne Antico Molino Rosso v závode SpigaBuona®, ktorý je výhradne určený na mletie bezlepkových surovín a teda múka neobsahuje žiadny stopy lepku. Celý proces výroby múky je špeciálne vyvinutý pre celiatikov. Aby sa zabezpečila maximálna kvalita, tak každá fáza výberu a čistenia obilnín podlieha prísnej kontrole. Surovina sa mechanicky čistí a zomletú múku kontrolujú odstraňovače kameňa a 2 optické triediče, to všetko pre maximálnu kvalitu. Navyše každá šarža múky sa testuje z pohľadu chemických a makrobiologických ukazovateľov. Proces mletia na kamennom mlyne prebieha pomaly pri 80 ot/min, takže múka nepresiahne teplotu 45°C. Múka si zachová všetky organoleptické vlastnosti čerstvej múky a všetky živiny, ktoré sa nachádzajú v klíčku.

Vedeli ste, že všetky produkty SpigaBuona® sa vyrábajú v závode s názvom Casa Dedicata al Senza Glutine Bio. Je to 100% bezlepkový závod, kde prichádzajú len bezlepkové suroviny. Tieto suroviny tu spracovávajú a balia pracovníci špecializovaní na manipuláciu s týmito výrobkami. Všetky tieto procesy zaručia, že nemôže dôjsť ku kontaminácii lepkom. 

Biologické celozrnné múky pochádzajú z mletia celých zŕn, ktoré neboli ošetrené syntetickými pesticídmi a sú pre náš organizmus veľmi dôležité ako zdroj vlákniny (otrúb). Ak si vyberiete celozrnnú múku, tak odporúčame len takú, ktorá pochádza z ekologického poľnohospodárstva.

TIP: Odporúčame vyskúšať aj iné druhy múk, ktoré boli mleté na kamennom mlyne Antico Molino Rosso.

"Baví nás pomáhať vám. Ak ste rovnako ako my nadšení žiť dobrý život, ste na správnom mieste."

Našou víziou je pomáhať vám žiť dobrý život. Či už ide o biopotraviny, eko čistiace prostriedky alebo napríklad mlynček na domáce ovsené vločky, každý produkt z nášho e-shopu sme osobne preverili. Ak sa nám na ňom čokoľvek nepozdáva, nebudeme ho ponúkať.

Zloženie: teffová múka*    *=BIO
Alergény: Môže obsahovať orechy, sezam, horčicu a vlčí bôb.

Výživové hodnoty na 100g

  • Energia: 1416 kJ (335 kcal)
  • Tuky: 2 g
    • z toho nasýtené: 0,7 g
  • Sacharidy: 64 g
    • z toho cukry: 0 g
  • Vláknina: 8 g
  • Bielkoviny: 11,2 g
  • Soľ: 0,02 g

Hmotnosť: 500g, 2,5kg
Krajina pôvodu: EU

Výrobca:
Antico Molino Rosso s.r.l.
Via Don A. Fabbri 2
IT - Buttapietra (VR)



Pridať hodnotenie:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia