V pondelok 18.3. o 19:00 vás pozývame na živé vysielanie na Instagrame, kde si predstavíme a detailnejšie ukážeme mlynčeky na obilie KoMo.
Čokolády
Doprajte si najobľúbenejšiu sladkosť na svete – a to bez výčitiek! Prémiové čokolády od značky VIVANI obsahujú iba to najkvalitnejšie kakao z Panamy, Ekvádoru a Dominikánskej republiky a ich kvalitu ucítite aj na tej dokonalej chuti! Čokolády sú vyrábané klima neutrálnym spôsobom, s láskou k našej krásnej matke Zemi.
- Fólia je plne kompostovateľná aj v domácom kompostéri - NatureFlex™,
- papier pochádza zo zodpovedne obhospodárovaných lesov - FSC®,
- tlač na papieri neobsahuje žiadne minerálne oleje,
- kúpou čokolády podporujete záväzok značky Vivani proti detskej práci na plantážach a záväzok o udržateľnom pestovaní použitých surovín.
Kvalitná čokoláda je nielen neodolateľnou maškrtou, je aj zdravá a obsahuje množstvo vitamínov a minerálov! Obsahuje vitamíny A, B, C a E a minerály – horčík, železo, draslík, chróm a vápnik. Okrem toho je horká čokoláda zdrojom omega-6 mastných kyselín a aminokyselín a to najmä tryptofánu, ktorý zvyšuje hladinu serotonínu. Je teda ideálnym bojovníkom proti depresii, stresu a zlej nálade.
U nás nájdete tie najlepšie čokolády od Vivani:
- horká čokoláda 92% s panamským kakaom, dochuteným cukrom z kvetov z kokosovej palmy,
- horká čokoláda 99% s úžasnou chuťou a rovnako ako ostatné čokolády, v BIO kvalite,
- horká čokoláda 70% s brusnicami s lahodným Aribba kakaom z Ekvádoru,
- horká čokoláda 55% s mandľami praženými v šupke pre intenzívny zážitok,
- horká čokoláda 70% na varenie a pečenie v praktickom 200g balení, pre prípravu tých najlahodnejších praliniek a zákuskov.
Všetky čokolády sú bez obsahu mlieka, takže sú bezlaktózové a okrem toho sú aj bezlepkové. Tieto vegánske čokolády sú vhodné pre každého, kto má rád kvalitné maškrtenie.
Pripravte si tú najlepšiu horúcu čokoládu!
Viete, ako si pripraviť horúcu čokoládu? Stačí zohriať cca 1 dcl rastlinného mlieka tesne pod bod varu a ručným šľahačom alebo peničom na mlieko vmiešať 60-70 gramov čokolády Vivani. Čím menej mlieka alebo čím viac čokolády pridáte, tým hustejšiu horúcu čokoládu budete mať. Dobrú chuť!