Kategórie
 
 
 
 
 
Džemy bez cukru do 45°C
Vyberte si z ponuky
 
 

Vďaka procesu výroby pod tlakom menším ako 1 bar a maximálnej teplote 45 – 50°C si džemy uchovávajú všetky enzýmy, minerály a vitamíny, ktoré sa nachádzajú v ovocí. Tento proces výroby zabezpečí, že ovocie si zachová pôvodnú vôňu, farbu a chuť. 

Naše džemy plné života majú zachované enzýmy, ktoré sa prirodzene nachádzajú v ovocí. Ak ovocie prechádza varom, tak ako pri klasických džemoch, tak vlastne všetky enzýmy sú už mŕtve.

 

Výhody TOP BIO džemov:

  • bez zahusťovadiel – 100% bez pektínu,
  • bez konzervantov,
  • bez umelo pridaných aróm – len prírodná aróma ovocia,
  • bez farbív – len prírodná farba ovocia,
  • bez pridaného cukru – len prírodné ovocné cukry
  • zachované všetky enzýmy, minerály a vitamíny.
 
 

Džemy bez cukru do 45°C

Zoradiť produkty podľa: Vzostupné poradie
Zobraziť na stránku: 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia