Džemy bez pektínu a cukru - Bionákupy.sk

Kategórie
 
 
 
 
 
Najkvalitnejšie džemy TOP BIO

Výroba džemov prebieha vo veľkom tlakovom kotli, ktorý je hermeticky uzatvorený. V takomto kotli sa džem vyrába pri tlaku menšom ako 1 bar, čo znamená, že počas výroby sa neprekročí teplota 45 – 50°C a pri takejto teplote ovocie pustí extra vodu.

 

Vďaka procesu výroby pod tlakom menším ako 1 bar a maximálnej teplote 45 – 50°C si džemy uchovávajú všetky enzýmy, minerály a vitamíny, ktoré sa nachádzajú v ovocí. Tento proces výroby zabezpečí, že ovocie si zachová pôvodnú vôňu, farbu a chuť. 

 

Výhody TOP BIO džemov:

  • bez zahusťovadiel – 100% bez pektínu,
  • bez konzervantov,
  • bez umelo pridaných aróm – len prírodná aróma ovocia,
  • bez farbív – len prírodná farba ovocia,
  • bez pridaného cukru – len prírodné ovocné cukry
  • zachované všetky enzýmy, minerály a vitamíny.
 
 
Džemy bez pektínu a cukru
Vyberte si z ponuky
 
 

Džemy bez pektínu a cukru

Zoradiť produkty podľa: Vzostupné poradie
Zobraziť na stránku: 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia