Kategórie
 
 
 

Bez bieleho cukru

Bez laktózy

Bez konzervantov

Bez palmového oleja

 
 

Poštovné zdarma nad 25 €

Doprava už od 2 €

Darček k objednávke

Darček k objednávke

Zľava po zaregistrovaní

Zľava po zaregistrovaní

Zľava za platbu kartou

Zľava za platbu kartou

 
 
 
 
Ananásový džem so zázvorom TOP BIO 210g Agritur
zväčšiť obrázok
XdžemBezCukru
varenie džemu pod tlakom menším ako 1bar
slovenská etiketa
 

Ananásový džem so zázvorom TOP BIO 210g Agritur

Ananásový džem bez cukru, pektínu a konzervantov. Ananásový lekvár s vysokým podielom ovocia obsahuje šťavnaté a dozreté ananásy od miestnych farmárov.
Kód produktu:TBIOANA
Dodacia lehota
Produkt si môžete rezervovať kliknutím na zaslať otázku.
Dostupnosť: Na objednávku - u vás do 14 dní
Vaša cena:: 5,58 € bez DPH
6,70 € s DPH

Prémiový džem z ananásu jemne dochutený zázvorom je vyrobený bez použitia pektínu (gelfixu), cukru a akýchkoľvek zahusťovadiel.

Vďaka procesu výroby pod tlakom menším ako 1 bar a maximálnej teplote 45 – 50°C si džemy uchovávajú všetky enzýmy, minerály a vitamíny, ktoré sa nachádzajú v ovocí. Tento proces výroby zabezpečí, že ovocie si zachová pôvodnú vôňu, farbu a chuť. 

Na výrobu 100g džemu bolo použitých 175g čerstvého a dozretého ananásu.

Džemy TOP BIO patria medzi najkvalitnejšie džemy, ktoré sú dostupné na trhu, pretože sa v nich neničia enzýmy, vitamíny a minerály varom pri 100°C ako pri tradičnom spôsobe výroby džemov.

Tip na čítanie

Džem bez cukru - existuje vôbec? Prinášame aj nemožné!

Zloženie

  • ananás* (80%),  koncentrovaná hroznová šťava*, zázvor* (0,5%), citrónová šťava*
    *z biologického poľnohospodárstva

Výhody TOP BIO džemov vyrobených z ovocia od farmárov

  1. Bez zahusťovadiel (pektínu).
  2. Bez konzervantov.
  3. Bez umelých aróm.
  4. Bez farbív.
  5. Bez pridaného cukru (obsahujú len prirodzene sa vyskytujúci cukor v ovocí).
  6. Vyrobené z ovocia pochádzajúceho priamo od farmárov.
  7. S nízkym obsahom cukru, takže sú vhodné aj pre ľudí s nízkosacharidovou diétou.
  8. Ovocie sa zhromažďuje vo veľkom tlakovom kotli, ktorý je hermeticky uzatvorený (viď. obr.). Výhody tohto kotla sú pozoruhodné a zásadné pre zachovanie chuti, farby a vône spracovávaného ovocia.
    Tlakový kotol varí ovocie pod tlakom ( tlak je menší ako 1 bar). To umožňuje z ovocia extrahovať vodu už pri teplote 45 – 50 °C veľmi rýchlo, čím sa zachovajú nezmenené organoleptické vlastnosti spracovaného ovocia. Tento proces sa výrazne odlišuje od tradičného spracovania džemov pri teplote 100 °C.
    Nakoľko sa ovocie spracováva pod tlakom a pri teplote 45 – 50 °C, tak si ovocie zachováva prirodzenú farbu, pretože neoxiduje počas spracovávania. Spracované ovocie sa vyznačuje aj vynikajúcou vôňou a chuťou.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia