Ananásový džem so zázvorom TOP BIO 210g Agritur

Kategórie
 
 
 
 
 

Ananásový džem so zázvorom TOP BIO 210g Agritur

Ananásový džem bez cukru, pektínu a konzervantov. Ananásový lekvár s vysokým podielom ovocia obsahuje šťavnaté a dozreté ananásy od miestnych farmárov.
Kód produktu:TBIOANA
Dodacia lehota
Tento produkt nie je momentálne k dispozícii.
Dostupnosť: Na objednávku
Vaša cena:: 5,42 € bez DPH
6,50 € s DPH
Ďakujeme za obrovský záujem o túto novinku. Aktuálne čakáme na naskladnenie priamo od výrobcu.

Prémiový džem z ananásu jemne dochutený zázvorom je vyrobený bez použitia pektínu (gelfixu), cukru a akýchkoľvek zahusťovadiel.

Vďaka procesu výroby pod tlakom menším ako 1 bar a maximálnej teplote 45 – 50°C si džemy uchovávajú všetky enzýmy, minerály a vitamíny, ktoré sa nachádzajú v ovocí. Tento proces výroby zabezpečí, že ovocie si zachová pôvodnú vôňu, farbu a chuť. 

Na výrobu 100g džemu bolo použitých 175g čerstvého a dozretého ananásu.

Džemy TOP BIO patria medzi najkvalitnejšie džemy, ktoré sú dostupné na trhu, pretože sa v nich neničia enzýmy, vitamíny a minerály varom pri 100°C ako pri tradičnom spôsobe výroby džemov.

Tip na čítanie

Džem bez cukru - existuje vôbec? Prinášame aj nemožné!

Zloženie

  • ananás* (80%),  koncentrovaná hroznová šťava*, zázvor* (0,5%), citrónová šťava*
    *z biologického poľnohospodárstva

Výhody TOP BIO džemov vyrobených z ovocia od farmárov

  1. Bez zahusťovadiel (pektínu).
  2. Bez konzervantov.
  3. Bez umelých aróm.
  4. Bez farbív.
  5. Bez pridaného cukru (obsahujú len prirodzene sa vyskytujúci cukor v ovocí).
  6. Vyrobené z ovocia pochádzajúceho priamo od farmárov.
  7. S nízkym obsahom cukru, takže sú vhodné aj pre ľudí s nízkosacharidovou diétou.
  8. Ovocie sa zhromažďuje vo veľkom tlakovom kotli, ktorý je hermeticky uzatvorený (viď. obr.). Výhody tohto kotla sú pozoruhodné a zásadné pre zachovanie chuti, farby a vône spracovávaného ovocia.
    Tlakový kotol varí ovocie pod tlakom ( tlak je menší ako 1 bar). To umožňuje z ovocia extrahovať vodu už pri teplote 45 – 50 °C veľmi rýchlo, čím sa zachovajú nezmenené organoleptické vlastnosti spracovaného ovocia. Tento proces sa výrazne odlišuje od tradičného spracovania džemov pri teplote 100 °C.
    Nakoľko sa ovocie spracováva pod tlakom a pri teplote 45 – 50 °C, tak si ovocie zachováva prirodzenú farbu, pretože neoxiduje počas spracovávania. Spracované ovocie sa vyznačuje aj vynikajúcou vôňou a chuťou.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia