Infobar icon

Mlynčeky KOMO - Na základe opatrení z dôvodu COVID-19 pracuje aktuálne vo výrobnom závode KOMO len 30 zamestnancov z pôvodných 170, čo značne sťažuje výrobu mlynčekov u výrobcu KOMO v Rakúsku. Aktuálne výrobca KOMO a my v bionakupy.sk evidujeme zvýšený počet objednávok na mlynčeky, preto vás prosíme o trpezlivosť a pochopenie. Všetky mlynčeky budú dodané, ale s meškaním pár týždňov. Výrobca KOMO a my robíme všetko preto, aby sme vám mlynčeky dodali čo najskôr. Ďakujeme ešte raz za trpezlivosť.

Kategórie
 
 
 

Bez bieleho cukru

Bez laktózy

Bez konzervantov

Bez palmového oleja

 
 

Poštovné zdarma nad 25 €

Doprava zadarmo

Darček k objednávke

Darček k objednávke

Zľava po zaregistrovaní

Zľava po zaregistrovaní

Zľava za platbu kartou

Zľava za platbu vopred

 
 
 
 

Koji BIO 500g La Finestra

Koji vzniká tak, že ak pridáte pomletú hubu do uvarenej ryže, tak za 2 dni sa na povrchu ryže vytvorí biely povlak a to je vlastne koji.
Kód produktu:1KOJIBIO
Dodacia lehota
Produkt si môžete rezervovať kliknutím na zaslať otázku.
Dostupnosť: Na objednávku - u vás do 14 dní
Vaša cena:: 18,30 €

Koji sa skladá z dvoch ingrediencií: ryže a ušľachtilej huby Aspergillus oryzae. Koji vzniká tak, že ak pridáte pomletú hubu do uvarenej ryže, tak za 2 dni sa na povrchu ryže vytvorí biely povlak a to je vlastne koji.

Hotová fermentová ryža Koji je tak polotovar, ktorý má obrovské využitie a veľký význam vo výžive Číňanov a Japoncov. Ušľachtilá huba aspergillus oryzae vypúšťa do ryže natural enzýmy, ktoré sú v perfektnom súlade s ľudským trávením. Enzýmom amylázou rozkladajú škroby na jednoduché sladké cukry, enzýmom proteázou rozbíjajú zložité bielkoviny na jednoduché aminokyseliny a enzýmom lipázou tuky na využiteľné mastné kyseliny.

Z koji sa následné zložitými procesmi pripravuje saké, miso pasta či sójová omáčka.

Zloženie

  • ryža natural*, Koji (Aspergillus oryzae)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia