Chcete mlieť väčšie množstvo obilia? Využite našu výhodnú ponuku profesionálnych mlynčekov na obilie rakúskej značky KoMo.
Koji BIO 500g La Finestra
Koji sa skladá z dvoch ingrediencií: ryže a ušľachtilej huby Aspergillus oryzae. Koji vzniká tak, že ak pridáte pomletú hubu do uvarenej ryže, tak za 2 dni sa na povrchu ryže vytvorí biely povlak a to je vlastne koji.
Hotová fermentová ryža Koji je tak polotovar, ktorý má obrovské využitie a veľký význam vo výžive Číňanov a Japoncov. Ušľachtilá huba aspergillus oryzae vypúšťa do ryže natural enzýmy, ktoré sú v perfektnom súlade s ľudským trávením. Enzýmom amylázou rozkladajú škroby na jednoduché sladké cukry, enzýmom proteázou rozbíjajú zložité bielkoviny na jednoduché aminokyseliny a enzýmom lipázou tuky na využiteľné mastné kyseliny.
Koji odporúčame na domácu prípravu saké, miso, amasake či rôznych sójových omáčok.
“Za kvalitnými produktami hľadajte osobný prístup, nie certifikáty - tie sú len bonusom.”
Myšlienkou rodinného eshopu dobrio.sk je žiť udržateľne s úctou k prírode a ponúknuť zákazníkom z každého rožka troška. Všetky produkty prešli skrz naše ruky i domácnosť. Výrobcov osobne poznáme a ak sa nám produkt nepozdáva, miesto na našom eshope si nenájde. Ak hľadáte aj produkty predávané s láskou, s BIO nákupmi jednoducho nie je o čom.
Zloženie: ryža natural*, Koji (Aspergillus oryzae) (0,01%)
Výživové hodnoty na 100g
- Energia: 1570 kJ (371 kcal)
- Tuky: 3,7 g
- z toho nasýtené: 0,8 g
- Sacharidy: 75 g
- z toho cukry: 9,9 g
- Vláknina: 4,8 g
- Bielkoviny: 7,3 g
- Soľ: 0 g
Hmotnosť: 500g
Krajina pôvodu: vyrobené a balené v Japonsku
Vyrobené pre:
BiotoBio s.r.l.
Via Santa Maria in Duno snc
Interporto Bologna Blocco 10.1
IT – Bentivoglio (BO)
Distribútor SK:
BIO nákupy s.r.o.
Karpatské námestie 10A
SK – 831 06 Bratislava
Pridať hodnotenie:
Pridať reakciu na komentár: