Kategórie
 
 
 
 
 
Múky mleté kameňom
 
 
Reklamné okno
 
 

Už ste niekedy piekli z múky, ktorá bola mletá na kamennom mlyne? Ihneď spoznáte ten rozdiel.

Všetky múky v tejto kategórií sa vyrábajú mletím na kamennom mlyne Antico Molino Rosso. Aby sa zabezpečila maximálna kvalita, tak každá fáza výberu a čistenia obilnín podlieha prísnej kontrole. Navyše každá šarža múky sa testuje z pohľadu chemických a makrobiologických ukazovateľov. Proces mletia na kamennom mlyne prebieha pomaly, aby sa zachovali organoleptické vlastnosti čerstvej múky a všetky živiny, ktoré sa nachádzajú v klíčku.

Biologické celozrnné múky pochádzajú z mletia celých zŕn, ktoré neboli ošetrené syntetickými pesticídmi a sú pre náš organizmus veľmi dôležité ako zdroj vlákniny (otrúb). Ak si vyberiete celozrnnú múku, tak odporúčame len takú, ktorá pochádza z ekologického poľnohospodárstva.

Spolupracujeme s odborníčkami na kváskovanie Lenkou zo zdravepecenie.sk, Petronelou z mykitchendiary.sk a Nelou z nelkafood.sk, ktoré testujú naše múky a pripravujú z nich svoje špeciality. Na ražnú múku mletú kameňom či špaldovú múku nedajú dopustiť a pravidelne ju používajú.

 
 

Múky mleté kameňom

Zoradiť produkty podľa: Vzostupné poradie
Zobraziť na stránku:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia