Kategórie
 
 
 
 
 
Reklamné okno
 
 
 

AIDA 2.6 BIO Antico Molino Rosso

4.92 (12 hodnotení)
Kód produktu:312005
AIDA 2.6 je úžasná polozrnná múka typu 1, ktorá je mletá pomaly na kamennom mlyne pri nízkej teplote. AIDA 2.6 je hotová zmes na prípravu úžasného chlebíka, ktorý je bohatý na vitamíny, minerály a obsahuje dostatok vlákniny vďaka obsahu semienok.
Dodacia lehota
Na sklade (Hmotnosť: 5 kg): 2
Dostupnosť: Skladom
Hmotnosť: 5 kg: od 26,99 €
Obrázok Názov Dostupnosť Cena
Hmotnosť: 5 kg 312005 Skladom 26,99 €
attr_img Hmotnosť: 12.5 kg 312515 Naskladňujeme - do 14 dní skladom 66,00 €

AIDA 2.6 je úžasná polozrnná múka typu 1, ktorá je mletá pomaly na kamennom mlyne pri nízkej teplote. AIDA 2.6 je hotová zmes na prípravu úžasného chlebíka, ktorý je bohatý na vitamíny, minerály a obsahuje dostatok vlákniny vďaka obsahu semienok.

AIDA 2.6 obsahuje pšeničnú, špaldovú, ražnú a jačmennú múku, ktoré boli mleté na kamennom mlyne. AIDA 2.6 obsahuje už aj jačmenný slad, ktorý podporuje kysnutie. Ku AIDA 2.6 potrebujete už len svoj kvások (lievito madre).

Aká je to polozrnná múka typ 1?

Polozrnná múka typ 1 sa vyznačuje spracovateľnosťou ako hladká múka, ale výživovými vlastnosťami podobnými celozrnnej múke. Múka sa vyrába mletím celého zrna (vrátane otrúb a klíčka) na kamennom mlyne pri pomalých otáčkach. Následne sa múka preosieva a oddeľujú sa najväčšie granule. Napriek tomu, múka obsahuje väčšinu častí otrúb (vláknitých zložiek) a celý klíčok, čo sú vlastne najvýživnejšie časti zrna. Takže polozrnná múka typu 1 obsahuje celý klíčok, presne tak ako celozrnná múka.

Aby sa zabezpečila maximálna kvalita, tak každá fáza výberu a čistenia obilnín podlieha prísnej kontrole. Obilie sa mechanicky čistí a zomletú múku kontrolujú odstraňovače kameňa a 2 optické triediče, to všetko pre maximálnu kvalitu. Navyše každá šarža múky sa testuje z pohľadu chemických a makrobiologických ukazovateľov. Proces mletia na kamennom mlyne prebieha pomaly pri 80 ot/min, takže múka nepresiahne teplotu 45°C. Múka si zachová všetky organoleptické vlastnosti čerstvej múky a všetky živiny, ktoré sa nachádzajú v klíčku.

Biologické celozrnné múky pochádzajú z mletia celých zŕn, ktoré neboli ošetrené syntetickými pesticídmi a sú pre náš organizmus veľmi dôležité ako zdroj vlákniny (otrúb). Ak si vyberiete celozrnnú múku, tak odporúčame len takú, ktorá pochádza z ekologického poľnohospodárstva.

Upozorňujeme na skladovanie múk - Po zakúpení 5kg balenia je potrebné múku ihneď presypať do vlastnej uzatvárateľnej nádoby na múku (sklo, plastový box) a uskladňovať pri teplote do 24°C a max. vlhkosti 60%. Takéto 5kg balenie slúži len na prepravu k vám a nie na uskladňovanie múky. Biologické múky neobsahujú žiadne stopy pesticídov či herbicídov, preto priťahujú potravinové mole a rôznych škodcov.

Overené recepty z múky AIDA 2.6

AIDA = biologické polozrnné múky mleté na kamennom mlyne

  • Zloženie: pšeničná múka polozrnná typ 1*, špaldová múka polozrnná typ 2*, ražná múka celozrnná*, jačmenná múka celozrnná*, jačmenný slad*, zmes semienok (slnečničové*, sezamové* a ľanové*)  *=BIO
  • Alergény: Obsahuje lepok a sezam. Môže obsahovať stopy sóje.
  • Technické údaje: polozrnná typ 1, W 310/330, P/L 0,63 - 0,68
  • Hmotnosť: 5kg, 12,5kg
  • Krajina pôvodu: Taliansko

    Za kvalitnými produktami hľadajte osobný prístup, nie certifikáty - tie sú len bonusom.”

    Myšlienkou rodinného eshopu dobrio.sk je žiť udržateľne s úctou k prírode a ponúknuť zákazníkom z každého rožka troška. Všetky produkty prešli skrz naše ruky i domácnosť. Výrobcov osobne poznáme a ak sa nám produkt nepozdáva, miesto na našom eshope si nenájde. Ak hľadáte aj produkty predávané s láskou, s BIO nákupmi jednoducho nie je o čom.

    Zloženie: pšeničná múka polozrnná typ 1*, špaldová múka polozrnná typ 2*, ražná múka celozrnná*, jačmenná múka celozrnná*, jačmenný slad*, zmes semienok (slnečničové*, sezamové* a ľanové*)    *=BIO
    Alergény: Obsahuje lepok a sezam. Môže obsahovať stopy sóje.

    Technické údaje: polozrnná - typ 1, W 310/330, P/L 0,63 - 0,68

    Výživové hodnoty na 100 g

    • Energia: 1472 kJ (347 kcal)
    • Tuky: 1,4 g
      • z toho nasýtené: 0,32 g
    • Sacharidy: 67,75 g
      • z toho cukry: 0,69 g
    • Vláknina: 5,1 g
    • Bielkoviny: 13,36 g
    • Soľ: < 0,25 g

    Hmotnosť: 5kg, 12,5kg
    Krajina pôvodu: Taliansko

    Výrobca:
    Antico Molino Rosso s.r.l.
    Via Bovolino 1
    IT - Buttapietra (VR)



    Pridať hodnotenie:

    ...

    Pridať reakciu na komentár:

    ... Zrušiť
    AIDA 2.6 BIO Antico Molino Rosso 12.03.2024 20:16

    Múka je skutočne kvalitná! Vyskúšané!

    ...
    AIDA 2.6 BIO Antico Molino Rosso 11.04.2023 19:03

    Múka je kvalitná a pečú sa z nej chutné chlebíky

    ...
    AIDA 2.6 BIO Antico Molino Rosso 25.02.2023 17:48

    Výborná zmes aj so semiačkami na pečenie kváskového chleba. Pozitívne hodnotím zloženie a kombináciu rôznych druhov múk. No na druhej strane mi trošku vadí, že semiačka sú už v múke ( pred zmiesením). Ale nie je to problém, pri preosiatí múky semiačka dám bokom a pridám do cesta pri laminácií :)

    ...
    AIDA 2.6 BIO Antico Molino Rosso 16.02.2023 10:39

    Fantastická múka aj so zrniečkami, kombinujem 50 % so pšeničnou múkou

    ...
    AIDA 2.6 BIO Antico Molino Rosso 27.07.2022 10:12

    Ešte sa nestalo, aby sa nepodaril chlieb z tejto múky, aj keď je vonku 30°C

    ...
    AIDA 2.6 BIO Antico Molino Rosso 25.07.2022 19:51

    výborná múka, chlieb, bagety sú veľmi chutné

    ...
    AIDA 2.6 BIO Antico Molino Rosso 28.06.2022 19:05

    I tato mouka je výborná, hned jak přišla jsem zadělala chleba :-)..křupavý, voňavý

    ...
    AIDA 2.6 BIO Antico Molino Rosso 30.05.2022 19:10

    Výborná chuť chleba

    ...
    AIDA 2.6 BIO Antico Molino Rosso 12.04.2022 10:44

    Fajn skúšam

    ...
    AIDA 2.6 BIO Antico Molino Rosso 18.02.2022 10:42

    Najlepsia muka na chlebik...

    ...
    AIDA 2.6 BIO Antico Molino Rosso 27.09.2021 19:12

    Skvelá

    ...
    AIDA 2.6 BIO Antico Molino Rosso 26.08.2021 12:23

    Vyborna muka krasne sa odliepa od misky a nepremiesiš ju

    ...
    AIDA 2.6 BIO Antico Molino Rosso 24.08.2021 14:38

    Výborná múka, skvelo sa s ňou pracuje a chuť chlebíka je neopísateľná

    1518--1629808680-3422.jpg
    ...
    AIDA 2.6 BIO Antico Molino Rosso 16.08.2021 19:36

    piekla som z nej už chlieb a bol úžasnýýý. Dík

    ...

    Pridať reakciu na komentár:

    ... Zrušiť
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
    Plná (Desktop) verzia