Kategórie
 
 
 
 
 
Reklamné okno
 
 
 

AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso

5 (50 hodnotení)
Kód produktu:9001
Zdravšia verzia milovanej Manitoby. AIDA je vhodná na všetky špeciality, ktoré vyžadujú dlhé kysnutie a krásne nadýchané cesto.
Dodacia lehota
Na sklade (Hmotnosť: 1 kg): 56
Dostupnosť: Skladom
Hmotnosť: 1 kg: od 4,30 €
Obrázok Názov Dostupnosť Cena
Hmotnosť: 1 kg 9001 Skladom 4,30 €
attr_img Hmotnosť: 5 kg 9005 Skladom 20,99 €
attr_img Hmotnosť: 25 kg 925 Skladom 95,00 €

Manitoba múka si v domácnosti našla pevné miesto. Čo takto ale vyskúšať zdravšiu verziu Manitoby? Predstavujeme vám AIDA 3.3, ktorá je vlajkovou loďou mlyna Antico Molino Rosso.

V čom je AIDA 3.3 revolučná?

Polozrnná múka typ 1 sa vyznačuje spracovateľnosťou ako hladká múka, ale výživovými vlastnosťami podobnými celozrnnej múke. Múka sa vyrába mletím celého zrna (vrátane otrúb a klíčka) na kamennom mlyne pri pomalých otáčkach. Následne sa múka preosieva a oddeľujú sa najväčšie granule. Napriek tomu, múka obsahuje väčšinu častí otrúb (vláknitých zložiek) a celý klíčok, čo sú vlastne najvýživnejšie časti zrna. Takže polozrnná múka typu 1 obsahuje celý klíčok, presne tak ako celozrnná múka.

Tajomstvo múky AIDA 3.3 spočíva vo vysokom percente nerozpustných proteínov, glutenínu a gliadínu (75%). Pri kontakte s vodou začne gliadín produkovať lepok. Lepok vytvorí pevnú, elastickú sieťku umožňujúcu stúpanie cesta a tvorenie “bubliniek” zodpovedajúcich za jemnosť, nadýchanosť cesta.

Múka AIDA 3.3 je jednou z hlavných ingrediencií pri výrobe špeciálneho chleba, pizze a celkovo pomalého kysnutiu (36 až 72 hod).

Svoje využitie si našla pri špeciálnom pečení:

  • Pizza: okrúhla alebo na plechu - kysnutie 36 - 72 hodín
  • Slané: buns, bagel, panbocconi, ciabatta, francesini, baguette, focacce, chleby - kysnutie 36 - 72 hodín
  • Sladké: brioches, panettone, colomba - kysnutie 36 - 72 hodín

Aká je to polozrnná múka typ 1?

Polozrnná múka typ 1 sa vyznačuje spracovateľnosťou ako hladká múka, ale výživovými vlastnosťami podobnými celozrnnej múke. Múka sa vyrába mletím celého zrna (vrátane otrúb a klíčka) na kamennom mlyne pri pomalých otáčkach. Následne sa múka preosieva a oddeľujú sa najväčšie granule. Napriek tomu, múka obsahuje väčšinu častí otrúb (vláknitých zložiek) a klíčka, čo sú vlastne najvýživnejšie časti zrna. Takže polozrnná múka typu 1 obsahuje celý klíčok, presne tak ako celozrnná múka.

Aby sa zabezpečila maximálna kvalita, tak každá fáza výberu a čistenia obilnín podlieha prísnej kontrole. Obilie sa mechanicky čistí a zomletú múku kontrolujú odstraňovače kameňa a 2 optické triediče, to všetko pre maximálnu kvalitu. Navyše každá šarža múky sa testuje z pohľadu chemických a makrobiologických ukazovateľov. Proces mletia na kamennom mlyne prebieha pomaly pri 80 ot/min, takže múka nepresiahne teplotu 45°C. Múka si zachová všetky organoleptické vlastnosti čerstvej múky a všetky živiny, ktoré sa nachádzajú v klíčku.

Biologické celozrnné múky pochádzajú z mletia celých zŕn, ktoré neboli ošetrené syntetickými pesticídmi a sú pre náš organizmus veľmi dôležité ako zdroj vlákniny (otrúb). Ak si vyberiete celozrnnú múku, tak odporúčame len takú, ktorá pochádza z ekologického poľnohospodárstva.

Upozorňujeme na skladovanie múk - Po zakúpení 5kg balenia je potrebné múku ihneď presypať do vlastnej uzatvárateľnej nádoby na múku (sklo, plastový box) a uskladňovať pri teplote do 24°C a max. vlhkosti 60%. Takéto 5kg balenie slúži len na prepravu k vám a nie na uskladňovanie múky. Biologické múky neobsahujú žiadne stopy pesticídov či herbicídov, preto priťahujú potravinové mole a rôznych škodcov.

Zistite, aké sú rozdiely medzi jednotlivými AIDAmi v tomto článku 

Ako sa zrodila prvá polozrnná múka AIDA

TIP. Túto múku testuje pre vás Petronela z kvásky jednej plavovlásky - objavte unikátne recepty.

"Baví nás pomáhať vám. Ak ste rovnako ako my nadšení žiť dobrý život, ste na správnom mieste."

Našou víziou je pomáhať vám žiť dobrý život. Či už ide o biopotraviny, eko čistiace prostriedky alebo napríklad mlynček na domáce ovsené vločky, každý produkt z nášho e-shopu sme osobne preverili. Ak sa nám na ňom čokoľvek nepozdáva, nebudeme ho ponúkať

Zloženie: múka zo zmesi mäkkej pšenice (Taliansko a EU) a Manitoby*       *=BIO
Alergény: Obsahuje lepok. Môže obsahovať stopy sóje a sezamu.

Technické údaje: polozrnná typ 1, W 310/330, P/L 0,63 - 0,68

Výživové hodnoty na 100 g

  • Energia: 1460 kJ (344 kcal)
  • Tuky: 1,4 g
    • z toho nasýtené: 0,5 g
  • Sacharidy: 67,6 g
    • z toho cukry: 0,5 g
  • Vláknina: 3 g
  • Bielkoviny: 14,4 g
  • Soľ: 0,01 g

Hmotnosť: 1kg, 5kg, 25kg
Krajina pôvodu: Taliansko, Nemecko (Manitoba)

Výrobca:
Antico Molino Rosso s.r.l.
Via Bovolino 1
IT - Buttapietra (VR)



Pridať hodnotenie:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 17.04.2024 09:39

Perfektné

...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 18.03.2024 06:33

Spokojnosť s produktom👍

...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 12.03.2024 20:18

Je to skutočne kvalitná múka! vyskúšané upečené...

...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 19.02.2024 19:05

Perfektná kvalitná múka...

...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 06.02.2024 09:05

Top muka

...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 22.01.2024 18:07

Veľká spokojnosť

...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 21.12.2023 09:14

Najlepšia múka
Na hydratované kvaskové pecenie

...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 19.12.2023 18:47

Kvalitná múka.

...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 14.12.2023 07:07

pekla jsem zatím perníčky a byly skvělé

...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 06.12.2023 19:23

Najlepšia múka akú som kedy použila👌👍odporúčam všetkými desiatimi

...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 03.08.2023 10:45

Fantasticka muka, velmi dobre sa z nej pecie, miesam s kamutom a chlebik je vzdy velmi chutny.

1102--1691052350-2896.jpg
...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 02.08.2023 19:15

Výborná kvalitná muka

...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 08.06.2023 11:29

Múka neuveriteľne zlepšuje kvalitu kváskového chlebíka, či ju použijete samotnú alebo pridáte k iným múkam. Za mňa top

1102--1686216541-2725.jpeg
...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 10.05.2023 15:49

Maximální spokojenost

...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 13.04.2023 17:46

Chutná, dobře se s ní pracuje.

...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 13.04.2023 02:52

Úžasná múka na kváskové chlebíky.

1102--1681347157-9177.jpg
...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 12.04.2023 19:41

👍

...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 20.03.2023 19:51

Rada používam túto muku

...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 15.02.2023 19:03

Nejlepší mouka , krásně se s těstem pracuje😉

...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 18.12.2022 16:57

Velmi dobré,na dlhé kváskovanie,na chlieb a na lángose.

...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 13.12.2022 19:26

Je výborná, pečiem s ňou aj vianočkové oblátky 👍

...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 12.12.2022 22:26

Skvela muka. Chlieb z nej je vyborny.

...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 12.12.2022 19:23

Super produkt

...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 01.11.2022 07:07

Veľmi dobrá múka, chlebiky sú z nej výborné

...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 01.10.2022 14:20

Pri pečení čisto pšeničných chlebov nemôže chýbať!

...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 09.09.2022 11:36

Výborná múka. Jedna z tých, ktoré u nás doma nikdy nesmú chýbať. Používam na pečenie chleba a pečiva.

...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 07.09.2022 19:18

Dokonala muka, krasne sa s nou pracovalo a velmi chutna

...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 28.06.2022 19:02

Mouku jsem již zadělala do těsta na chleba, jistě se budu pro ni vracet :-)

...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 15.05.2022 18:27

Múka je úžasná pečiem z nej a som spokojná veľmi.

...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 15.04.2022 19:03

Najlepšia múka na chlieb aký som kedy skúšala. Určite ju odporúčam vyskúšať.

...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 12.04.2022 10:45

Vyborna

...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 07.04.2022 10:10

mne príde trochu zvláštna na chuť, ale pečivo je z nej výborné

...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 06.04.2022 21:04

Super 👍👍

...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 24.03.2022 21:38

Také skvělá mouka 🍀

...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 18.03.2022 21:24

najlepšia múka z akej som piekla

...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 16.02.2022 11:01

Veľa pozitívneho som čítala o tejto múke, preto som sa rozhodla vyskúšať si aký z nej bude kváskový chlieb. Múka obstála na jednotku s hviezdičkou. Odporúčam !

1102--1645005659-6185.jpg
...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 11.02.2022 19:47

kvalitná múka

...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 09.02.2022 20:10

Múka je super..výborne sa s ňou pracuje a kvaskovy chlebík je vyborny

...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 08.02.2022 21:18

Tak toto je úžasná múka, na chlebík a aj do vianočky som ju už použila.

...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 23.01.2022 15:22

veľmi kvalitná múka, na pečenie chleba priam stvorená....za mňa palec hore :-)

...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 10.01.2022 10:13

Zatiaľ som ešte nevyskúšala

...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 23.12.2021 17:59

perfektná, dobre sa s ňou pečie

...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 16.12.2021 22:07

Úžasná muka a ešte lepší chlieb, použila som LM a je mňam ????

...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 22.11.2021 19:47

Vyborna muka , chlebik ako papucka !

...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 16.11.2021 20:48

Najúžasnejšia múka s ešte úžasnejšími vlastnosťami, čo sa týka spracovania aj samotného chleba.

...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 12.11.2021 19:11

Kvalitná múka

...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 25.10.2021 19:19

Výborná múka. Chlebík je krásne mäkký a chutný.. Ani by som nepovedala ze je to polozrnna muka

...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 12.10.2021 21:24

Naše oblíbená mouka na kváskování

...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 11.10.2021 20:39

Krasne sa s nou pracuje výborná muka

...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 25.08.2021 23:38

Najobľúbenejľšia múka na pečenie chleba.

...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 16.08.2021 19:07

Fantastická múka, chlieb, pečivo,aj koláč sa mi z nej vždy sú podaria. Veľmi kvalitný produkt, odporúčam.????

1102--1629133663-149.jpg
...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 04.08.2021 22:08

kvalitní výrobek

...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 20.07.2021 19:57

výborná múka, chlieb z nej je neskutočne dobrý

...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 07.06.2021 19:38

No co víc k tomu říct, než že mouka je super. Peču z ní kváskový chleba a je jako peříčko ????????

...
AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 03.06.2021 08:34

Výborná múka, som veľmi spokojná, pridávam ju do chlebíkov.

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia