Kategórie
 
 
 

Poštovné zdarma nad 25 €

Doprava zdarma od 50€

Darček k objednávke

Darček k objednávke

Zľava po zaregistrovaní

Zľava po zaregistrovaní

Zľava za platbu kartou

Zľava za platbu kartou

 
 

Bez bieleho cukru

Bez laktózy

Bez konzervantov

Bez palmového oleja

 
 
 
 

Pšeničná múka Manitoba BIO 1kg La Finestra

Pšeničná múka Manitoba obsahuje až 15% bielkovín a vitálny lepok. Zvyšuje elasticitu ostatných múk a je vhodná na prípravu pečiva, bagiet s kváskom.
Kód produktu:1FARTOBA
Dodacia lehota
Na sklade: 31
Dostupnosť: Skladom - u vás do 48 hod.
Vaša cena:: 3,33 € bez DPH
3,99 € s DPH

Múka Manitoba je vyhľadávaná mnohými kváskovými žienkami pre jej úžasné vlastnosti pri pečení rôznych kváskových špecialít - croissantov, bagetiek či iných špecialít.

Manitoba pochádza z oblasti Manitoba z Kanady. Vďaka vysokému obsahu bielkovín (až 15%) má vysokú nasiakavosť a označuje sa aj ako "silná múka". Obsahuje veľa lepku a navyše až 3% vitálneho lepku. Manitoba je vyhľadávaná mnohými pekármi vďaka jej elasticite a pružnej konzistencii. Využíva sa aj na zvýšenie elasticity ostatných múk. Cesto z Manitoby je nadýchané a vydrží dlhšie čerstvé než cesto z bežných múk.

Múka Manitoba sa využíva na špeciálne pečenie - Panettone, Pandoro, Colomba, Bomboloni, ... Odporúča sa aj na prípravu francúzskych Baguette a indických Chapati.

Spôsob použitia: spracujte múku s kváskom. Nechajte vykysnúť cca. 18 – 20 hod.

Zloženie

  • pšeničná múka tip „0“* (97%), vitálny lepok* (3%)
    *z biologického poľnohospodárstva

Alergény

  • Môže obsahovať stopy sóje.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia