Infobar icon

Chcete mlieť väčšie množstvo obilia? Využite našu výhodnú ponuku profesionálnych mlynčekov na obilie rakúskej značky KoMo.

Kategórie
 
 
 
 
 
Reklamné okno
 
 
 

Ražná múka celozrnná mletá kameňom BIO Antico Molino Rosso

5 (3 hodnotenia)
Kód produktu:9152
Ražná múka mletá na kamennom mlyne je vhodná na pečenie kváskového chleba a pečiva. Chlieb ostáva aromatický a dlhšie čerstvý. Celozrnná múka obsahuje viac živín.
Dodacia lehota
Na sklade (Hmotnosť: 500 g): 37
Dostupnosť: Skladom
Hmotnosť: 500 g: od 2,60 €
Obrázok Názov Dostupnosť Cena
Hmotnosť: 500 g 9152 Skladom 2,60 €
attr_img Hmotnosť: 5 kg 9105 Skladom 24,00 €
attr_img Hmotnosť: 25 kg 9125 Záväzná objednávka - do 28 dní u vás 108,00 €

Pečivo z ražnej múky je aromatické a ostáva dlho šťavnaté a čerstvé. Perfektne sa hodí na pečenie chleba s kváskom, perníkov a cestovín.

Raž je bohatá na vitamíny skupiny B, E, niacín a obsahuje minerálne látky horčík, draslík, vápnik, železo, síra a fosfor. Takisto je bohatá na rastlinné látky, napr. lignany. Raž má nižší obsah lepku a preto výrobky z nej sú ťažšie a hutnejšie.

Ražná celozrnná múka sa vyrába mletím raže na kamennom mlyne Antico Molino Rosso. Aby sa zabezpečila maximálna kvalita, tak každá fáza výberu a čistenia obilnín podlieha prísnej kontrole. Obilie sa mechanicky čistí a zomletú múku kontrolujú odstraňovače kameňa a 2 optické triediče, to všetko pre maximálnu kvalitu. Navyše každá šarža múky sa testuje z pohľadu chemických a makrobiologických ukazovateľov. Proces mletia na kamennom mlyne prebieha pomaly pri 80 ot/min, takže múka nepresiahne teplotu 45°C. Múka si zachová všetky organoleptické vlastnosti čerstvej múky a všetky živiny, ktoré sa nachádzajú v klíčku.

Biologické celozrnné múky pochádzajú z mletia celých zŕn, ktoré neboli ošetrené syntetickými pesticídmi a sú pre náš organizmus veľmi dôležité ako zdroj vlákniny (otrúb). Ak si vyberiete celozrnnú múku, tak odporúčame len takú, ktorá pochádza z ekologického poľnohospodárstva.

Upozorňujeme na skladovanie múk - Po zakúpení 5kg balenia je potrebné múku ihneď presypať do vlastnej uzatvárateľnej nádoby na múku (sklo, plastový box) a uskladňovať pri teplote do 24°C a max. vlhkosti 60%. Takéto 5kg balenie slúži len na prepravu k vám a nie na uskladňovanie múky. Biologické múky neobsahujú žiadne stopy pesticídov či herbicídov, preto priťahujú potravinové mole a rôznych škodcov.

TIP: Odporúčame vyskúšať aj iné druhy múk, ktoré boli mleté na kamennom mlyne Antico Molino Rosso.

“Dobrý eshop je ako skutočná láska. Stačí jediný pohľad a viete, že je ten pravý.”

Sme mladá rodinná firma, milujeme Taliansko a poctivé potraviny. Prečo? Taliani si užívajú dobré jedlo, dlhé debaty pri pohári pohári vína a skvelých priateľoch. BIO nákupmi chceme priniesť príjemnú atmosféru aj na rodné Slovensko. Zabudnite na stres a vychutnajte si kvalitu pretavenú do potravín. Bez lepku, cukru, konzervantov a palmového oleja. Pretože s nami sa naučíte rozlíšiť úžasné jedlo od dobrého.

Zloženie: ražná múka celozrnná*    *=BIO
Alergény: Môže obsahovať sóju, sezam, horčicu a vlčí bôb.

Testovanie kvality múky: Každá šarža je dôkladne testovaná chemicky, makrobiologicky a pod. Ukážka certifikátu ražnej múky

Výživové hodnoty na 100g

  • Energia: 1450 kJ (342 kcal)
  • Tuky: 1,5 g
    • z toho nasýtené: 0,37 g
  • Sacharidy: 71,3 g
    • z toho cukry: 2,9 g
  • Vláknina: 4,42 g
  • Bielkoviny: 8,65 g
  • Soľ: 0,03 g

Hmotnosť: 1kg, 5kg, 25kg
Krajina pôvodu: Taliansko

Výrobca:
Antico Molino Rosso s.r.l.
Via Bovolino 1
IT - Buttapietra (VR)



Pridať hodnotenie:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
Ražná múka celozrnná mletá kameňom BIO Antico Molino Rosso 16.11.2022 09:44

Veľká spokojnosť

...
Ražná múka celozrnná mletá kameňom BIO Antico Molino Rosso 15.03.2022 05:13

Jedinečná múka na kvások aj na pečenie.

...
Ražná múka celozrnná mletá kameňom BIO Antico Molino Rosso 05.10.2021 20:50

Kvalitní výrobek

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia