Spustili sme predaj aktívneho uhlia binchotan, ktoré je prvým stupňom vo filtrácii vody. Už nie je dôvod používať filtračné kanvice. Čistite vodu rozumne a ekologicky.
Ryžový ocot BIO 250ml La Finestra
Ryžový ocot z ostrova Kyushu sa vyrába fermentovaním celozrnnej ryže v hlinených sudoch čiastočne zakopaných v zemi po dobu jedného roka. Najprv sa vytvorí saké (ryžové víno) a až potom sa vytvorí ryžový ocot, ktorý sa následne ešte prefiltruje.
Chuť ryžového octu je menej kyslá, mäkšia, ale rovnako plná ako chuť vínneho octu. Je vhodný na všetky druhy obilnín, zeleniny a morských rias. Jeho úžasnou vlastnosťou je, že neprekrýva pôvodnú chuť jedál.
Použitie: ako náhrada bežného octu alebo pridajte pár kvapiek priamo na surovú či varenú zeleninu.
Zmiešajte so sójovou omáčkou alebo s tahini a pripravte si exkluzívne dochucovadlo.
Vhodný aj na nakladanie zeleniny alebo do tradičných ázijských omáčok.
Zloženie: voda, ryža natural* (12%), Koji (Aspergillus oryzae) *=BIO
Alergény: Môže obsahovať sóju a obilniny obsahujúce lepok.
Výživové hodnoty na 100ml
- Energia: 59 kJ (14 kcal)
- Tuky: 0,5 g
- z toho nasýtené: 0 g
- Sacharidy: 0,5 g
- z toho cukry: 0 g
- Vláknina: 0,1 g
- Bielkoviny: 0,5 g
- Soľ: 0 g
Objem: 250ml
Krajina pôvodu: Japonsko
Zabalené v:
Strada Sotto Cerca 7
IT – Villareggia (TO)
Distribútor IT:
LA FINESTRA SUL CIELO
Via Rondissone 26
IT – Villareggia (TO)
Pridať hodnotenie:
Pridať reakciu na komentár: