
zväčšiť obrázok
Umeocot La Finestra
2,90 € s DPH
Názov | Dostupnosť | Cena | Kúpiť |
---|---|---|---|
Objem: 250 ml
1ACIUME |
Skladom - odosielame ihneď | 2,90 € | |
Objem: 500 ml
2ACIUME |
Skladom - odosielame ihneď | 4,50 € | |
Objem: 1 l
3ACIUME |
Skladom - odosielame ihneď | 7,20 € | |
Objem: 20 l
4ACIUME |
Na objednávku - u vás do 14 dní | 135,00 € |
Umeocot sa vyrába z japonských sliviek Ume, ktorých obsahuje až 68%. Vzniká fermentáciou sliviek, morskej soli a Shiso listov v drevených sudoch podľa tradičného spôsobu. Fermentáciou vzniká nenahraditeľné kyslé a slané dochucovadlo v prírodnej kuchyni.
Umeboshi obsahujú extra vysoké množstvo kyseliny citrónovej, ktorá uľahčuje vstrebávanie zásaditých minerálov ako železo, vápnik a horčík. Umeboshi sú bohaté na minerály železo, mangán, draslík a vápnik. Tieto minerály sa vstrebávajú za prítomnosti kyseliny citrónovej, takže si dovoľujeme tvrdiť, že umeboshi sú silným bojovníkom proti osteoporóze. Navyše kyselina citrónová odbúrava z krvi a tkanív kyselinu mliečnu, ktorá vzniká pri trávení a fyzickej námahe.
Umeocot dokáže plnohodnotne nahradiť klasický ocot. Vynikajúco sa hodí na dochutenie šošovicového, tekvicového, fazuľového prívarku, kapusty, šalátov a iných jedál, kde sa používa ocot.
Nakoľko je umeocot prirodzene slaný, nemusíte na dochutenie používať soľ.
Spôsob použitia: použite spolu s olejom pre dochutenie šalátov namiesto octu a soli.
Omáčka na zeleninu: zmiešajte lyžičku Tahini a 2 lyžičky Umeoctu.
TIP na čítanie
Umeboshi - japonský recept na dlhovekosť a najsilnejšia zbraň proti prekysleniu
Zloženie
- japonské slivky (Prunus mume) (68%), soľ, Shiso listy (Perilla frutescens)
Alergény
- Môže obsahovať stopy sóje a zŕn obsahujúcich lepok.