Kategórie
 
 
 

Bez bieleho cukru

Bez laktózy

Bez konzervantov

Bez palmového oleja

 
 

Poštovné zdarma nad 25 €

Doprava už od 2,6 €

Darček k objednávke

Darček k objednávke

Zľava po zaregistrovaní

Zľava po zaregistrovaní

Zľava za platbu kartou

Zľava za platbu vopred

 
 
 
 
Umeocot La Finestra
zväčšiť obrázok
Rodinné balenie
rodinné balenie umeoctu
umebošky na strome
sušenie umebošiek
výsledný produkt po dlhoročnej fermentácii umebošiek
slovenská etiketa
 

Umeocot La Finestra

Umeocot bojuje proti prekyslenému organizmu a jeho chuť je slaná. Dokáže plnohodnotne nahradiť soľ. Vyrába sa z japonských sliviek Ume a fermentuje v drevených sudoch.
Kód produktu:1ACIUME, 2ACIUME
Dodacia lehota
Na sklade (Objem: 250 ml): 8
Dostupnosť: Skladom - odosielame ihneď
Vaša cena:: 2,33 € bez DPH
2,80 € s DPH
Zvoľte variant:
NázovDostupnosťCenaKúpiť
Objem: 250 ml
1ACIUME
Skladom - odosielame ihneď 2,80 €
Objem: 500 ml
2ACIUME
Skladom - odosielame ihneď 4,40 €
Objem: 1 l
3ACIUME
Skladom - odosielame ihneď 6,90 €
Objem: 20 l
4ACIUME
Na objednávku - u vás do 14 dní 131,00 €

Umeocot sa vyrába z japonských sliviek Ume, ktorých obsahuje až 68%. Vzniká fermentáciou sliviek, morskej soli a Shiso listov v drevených sudoch podľa tradičného spôsobu. Fermentáciou vzniká nenahraditeľné kyslé a slané dochucovadlo v prírodnej kuchyni.

Umeboshi obsahujú extra vysoké množstvo kyseliny citrónovej, ktorá uľahčuje vstrebávanie zásaditých minerálov ako železo, vápnik a horčík. Umeboshi sú bohaté na minerály železo, mangán, draslík a vápnik. Tieto minerály sa vstrebávajú za prítomnosti kyseliny citrónovej, takže si dovoľujeme tvrdiť, že umeboshi sú silným bojovníkom proti osteoporóze. Navyše kyselina citrónová odbúrava z krvi a tkanív kyselinu mliečnu, ktorá vzniká pri trávení a fyzickej námahe.

Umeocot dokáže plnohodnotne nahradiť klasický ocot. Vynikajúco sa hodí na dochutenie šošovicového, tekvicového, fazuľového prívarku, kapusty, šalátov a iných jedál, kde sa používa ocot.
Nakoľko je umeocot prirodzene slaný, nemusíte na dochutenie používať soľ.

Spôsob použitia: použite spolu s olejom pre dochutenie šalátov namiesto octu a soli.
Omáčka na zeleninu: zmiešajte lyžičku Tahini a 2 lyžičky Umeoctu.

TIP na čítanie

Umeboshi - japonský recept na dlhovekosť a najsilnejšia zbraň proti prekysleniu

Zloženie

  • japonské slivky (Prunus mume) (68%), soľ, Shiso listy (Perilla frutescens)

Alergény

  • Môže obsahovať stopy sóje a zŕn obsahujúcich lepok.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia