Na základe úspešného živého vysielania na Instagrame o mlynčekoch na obilie KoMo sme pre vás pripravili exkluzívnu 10% zľavu na všetky produkty KoMo platnú do nedele 24. marca.
Olivové oleje
Olivový olej je nenahraditeľnou súčasťou každej domácnosti. Vďaka svojim výnimočným vlastnostiam je skvelou ingredienciou mnohých zdravých pokrmov, má svoje miesto v kozmetike, v neposlednom rade má nevyčísliteľný prínos pre zdravie.
Extra panenské olivové oleje lisované za studena z prémiových talianskych a stredomorských olív potešia na jazyku každého gurmána. Vyznačujú sa najvyššou kvalitou, precíznym postupom výroby a delikátnou chuťou. Preto máme aj my v našej ponuke hneď niekoľko špecialít. Vaše chuťové poháriky si podmaní extra panenský olivový olej Bio Fior Di Loto, vyrobený z najlepších, ručne zbieraných, olív južného Talianska. Jemná ovocná vôňa olív s kvetinovými a bylinnými tónmi nemôže chýbať ani na vašom stole.
Doma pripravované omáčky a šaláty podčiarknete správnym výberom olivového oleja. Práve v studenej kuchyni vynikne Extra panenský olivový olej s citrónom, ideálny na dochutenie pečených rýb, grilovaného mäsa a šalátov. Ako dochucovadlo studených pokrmov môžete použiť aj spojenie olivového oleja s nadrobno nasekaným cesnakom alebo olivového oleja Biologicoils v recyklovateľnom a dlho skladovateľnom bag-in-boxe, ktorých vôňa vám okamžite učaruje.
Nízka kyslosť v olivovom oleji Irreprensibile je zárukou toho, že olej bol vyrobený zo zdravých olív, zozbieraný a spracovaný optimálnym spôsobom ihneď po zbere. Vďaka svojej kyslosti je vhodným doplnkom k bruschette, cestovinám, fazuli, ako aj grilovanému mäsu.
K predjedlám zo surovej zeleniny a sladkovodným rybám sa hodí extra panenský olivový olej Turri, charakteristický jemnou zrelou ovocnosťou. K spomínaným predjedlám je vhodnou voľbou aj olivový olej Turri vyrobený z olív, ktoré sa zbierajú v mesiacoch november až december.
Do slnkom zaliateho Talianska vás prenesie chuť olivového oleja Garda DOP Orientale, ktorého olivy sa pestujú výhradne pri tomto slávnom jazere. Dobrá tekutosť a záverečné tóny mandlí ho predčia ako súčasť mäsového carpaccia alebo surovej zeleniny.