Odporúčame vám slovenský prírodný repelentný sprej bez obsahu škodlivých látok. Vhodný aj pre detskú pokožku.
Omáčky
Kvalitné omáčky dodajú každému jedlu tú správnu chuť! Tie najlepšie paradajkové omáčky na cestoviny či pizzu a makrobiotické omáčky na dochucovanie si určite nájdu svoje miesto aj vo vašej zdravej kuchyni. Paradajkové omáčky od Agritur sú vyrábané z tých najlepších paradajok, pestovaných na slnečnom severe Talianska. Plody sú ihneď po zbere spracované pri nízkej teplote (cca 50°C), vďaka čomu si zachovajú svoju pôvodnú chuť, farbu a najmä živiny.
Viete, že: Paradajky obsahujú málo soli a cukru a sú bohaté na antioxidanty, kyselinu ferulovú, vitamíny C a E, zinok a draslík?
Vyskúšajte tieto vegánske omáčky na cestoviny alebo ako základ- omáčku na pizzu: paradajková omáčka s hríbami, s olivami, so zeleninou, s paprikou alebo pikantná.
Makrobiotické omáčky od La Finestra dodajú čarovnú piatu chuť umami každému jedlu. Umami sa označuje aj za “chuť zrelosti” a zvýrazňuje chuť jedál. Omáčky v našej ponuke sú bez konzervantov, éčiek a umelých dochucovadiel. Sú veľmi obľúbené v ázijskej kuchyni, no práve vďaka svojej chuti a zdraviu prospešným vlastnostiam sa tešia obľube na celom svete.
Skúste Shoyu alebo Tamari sójovú omáčku. Na svoje si u nás príde naozaj každý – máme pre vás aj bezlepkovú Tamari sójovú omáčku! Sójovú omáčku môžete použiť aj na výrobu skvelej teriyaki omáčky.