Kategórie
 
 
 

Bez bieleho cukru

Bez laktózy

Bez konzervantov

Bez palmového oleja

 
 

Poštovné zdarma nad 25 €

Doprava už od 2,6 €

Darček k objednávke

Darček k objednávke

Zľava po zaregistrovaní

Zľava po zaregistrovaní

Zľava za platbu kartou

Zľava za platbu vopred

 
 
 
 
Šťava z granátových jabĺk priamo lisovaná filtrovaná BIO Grante
zväčšiť obrázok
Odporúčame
Šťava z granátových jabĺk priamo lisovaná filtrovaná BIO Grante
Šťava z granátových jabĺk priamo lisovaná filtrovaná BIO Grante
Šťava z granátových jabĺk priamo lisovaná filtrovaná BIO Grante
Šťava z granátových jabĺk priamo lisovaná filtrovaná BIO Grante
Šťava z granátových jabĺk priamo lisovaná filtrovaná BIO Grante
Šťava z granátových jabĺk priamo lisovaná filtrovaná BIO Grante
Šťava z granátových jabĺk priamo lisovaná filtrovaná BIO Grante
Šťava z granátových jabĺk priamo lisovaná filtrovaná BIO Grante
Šťava z granátových jabĺk priamo lisovaná filtrovaná BIO Grante
 

Šťava z granátových jabĺk priamo lisovaná filtrovaná BIO Grante

Prémiová BIO šťava z celých granátových jabĺk, ktoré sa pestujú v unikátnej oblasti Azerbajdžanu. Čistá šťava, ktorá je priamo lisovaná, nie je z koncentrátu.
Kód produktu:grgrja250
Výrobca:Grante
Dodacia lehota
Na sklade (Objem: 250 ml): 18
Dostupnosť: Skladom - odosielame ihneď
Vaša cena:: 2,58 € bez DPH
3,10 € s DPH
Zvoľte variant:
NázovDostupnosťCenaKúpiť
Objem: 250 ml
grgrja250
Skladom - odosielame ihneď 3,10 €
Objem: 750 ml
grgrja750
Skladom - odosielame ihneď 6,50 €

Hlavné výhody šťavy od výrobcu Grante

  1. Závod spracováva len celé, čerstvé a nepoškodené plody výberových ručne triedených odrôd granátového jablka z oblasti Geokčaj.
  2. V závode sa používa technologické zariadenie z nerezovej oceli Aisi 304, pričom časti bezprostredne prichádzajúce do styku so šťavou sú z nerezovej ocele Aisi 316.
  3. Šťava sa získava šetrným spôsobom pomocou pneumatických membránových lisov, ktoré na rozdiel od šnekových lisov (šťava sa získava drvením zrniečok) šetrne uvoľňujú šťavu z granátových zrniečok.
  4. Vďaka uzatvorenému technologickému procesu nedochádza k nežiadúcej oxidácii výrobkov.
  5. Šťavy sa veľmi šetrne tepelne spracovávajú pomocou pasterizátorov, vrátane tunelových pasterizátorov. Na rozdiel od bežne používaných sterilizátorov, kde teplota prevyšuje 100°C, teplota v pasterizátoroch nepresiahne 100°C.
  6. Filtrácia štiav sa vykonáva cez ultrafiltračné zariadenie namiesto bežných otvorených doskových filtrov a či filtrácií s náplňou.
  7. Pasterizovaná šťava sa uchováva v aseptických nádobách z nerezovej ocele o obsahu 50m3 na rozdiel od iných výrobcov, ktorí uchovávajú šťavu v bežných nádobách s použitím konzervantov.

Šťava nie je robená z koncentrátu a vyrába sa priamym lisovaním za studena z najlepších odrôd granátového jablka, ktoré sa pestujú v bezprostrednej blízkosti ekologicky čistej oblasti Geokčaj v Azerbajdžane. Štava je filtrovaná, ale aj napriek tomu obsahuje usadeninu na dne fľaše. Šťava je bez konzervačných látok, cukru a farbív. Obsahuje iba prírodný cukor, ktorý sa prirodzene vyskytuje v granátových jablkách. 

Unikátnosť granátovej šťavy

Tajomstvo unikátnej chute a kvality spočíva v oblasti, kde sa pestujú granátové jablká. Ide o oblasť v Azerbajdžane, ktorá vyniká svojou mikroklímou a zložením pôdy, ktoré sa nevyskytuje nikde inde na svete.
Granátové jablká sa vyznačujú nízkym obsahom nasýtených tukov a cholesterolu. Sú vynikajúcim zdrojom vitamínu C, obsahujú ho až 48% odporúčanej dennej dávky a vitamínu K obsahujú až 58% ODD. Obsahujú veľa minerálov ako meď, draslík, kyselinu listovú, mangán, tiamín, kyselina pantoténová a pyridoxín, ktorý obsahuje veľa antioxidačných polyfenolov.
Šťava obsahuje 14-16% prírodných sacharidov, 1,8-2,4% organických kyselín, pH je 3-3,2%. Vďaka šetrnému spracovaniu si šťava zachováva všetky organoleptické vlastnosti (chuť, farbu, vôňu a konzistenciu) čerstvo vytlačenej granátovej šťavy a všetky pôvodné biochemické vlastnosti granátového jablka.

Šťava z granátového jablka obsahuje:

  • organické kyseliny a antokyany (polyfenoly),
  • 15 rôznych aminokyselín - napr, metionin, lysin, valin, leucin,...
  • rad vitamínov (A, B1, B2, B3, B9, C, E, P), aminokyseliny a ďalšie účinné látky, ktoré sú pre ľudský organizmus veľmi dôležité,
  • fosfor, železo a vápnik, tieto látky dodávajú organizmu potrebnú energiu a vitalitu,
  • minerály a stopové prvky ako sú mangán, meď, kremík, zinok a magnézium, ktoré sa podieľajú na výstavbe telesných tkanív, podporujú krvný obeh, regulujú, aktivujú a kontrolujú metabolické pochody a sú dôležité aj pre duševnú pohodu.

Čerstvá šťava obsahuje všetky tri účinné polyfenoly a takisto antioxidant punicalagin, ktorý môže byť účinný pri znižovaní rizika ochorení srdca. Granátové jablká sú významným zdrojom vlákniny, ktoré pomôžu udržať zdravé trávenie a sú odporúčané pre chudnutie a reguláciu hladiny cholesterolu. 0

Biochemické vlastnosti 100g filtrovanej granátovej šťavy Grante

  • sacharidy: 12 - 13mg
  • vitamín C: 4mg
  • vitamín B1: 0,01mg
  • vitamín PP: 0,1mg
  • karotén: 0,5mg
  • draslík: 150mg
  • vápnik: 12mg
  • titračná kyslosť: 1,8 - 2,4
  • aminokyseliny: 75 - 99mg
  • bielkoviny: 0,3 - 0,37
  • antokyany: 589 - 654mg

Koľko granátových jabĺk treba na výrobu šťavy?

  • 250ml = 0,9kg granátových jabĺk
  • 750ml = 2,5kg granátových jabĺk

TIP na čítanie

Zloženie

  • šťava z granátových jabĺk*
    *z biologického poľnohospodárstva

Krajina pôvodu

  • Azerbajdžan
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia