Kategórie
 
 
 
 
 
Reklamné okno
 
 
 

Jačmenný diastatický slad na pečenie BIO Antico Molino Rosso

5 (21 hodnotení)
Kód produktu:24030
Jačmenný diastatický slad je pekárenský zosilňovač bohatý na komplexné cukry a enzýmy, ktoré podporujú kvasnú aktivitu najmä v chladných mesiacoch.
Dodacia lehota
Na sklade (Hmotnosť: 30 g): 138
Dostupnosť: Skladom
Hmotnosť: 30 g: od 2,60 €
Obrázok Názov Dostupnosť Cena
Hmotnosť: 30 g 24030 Skladom 2,60 €
attr_img Hmotnosť: 500 g 24150 Skladom 19,90 €
Hmotnosť: 5 kg 24105 Skladom 99,90 €
Hmotnosť: 25 kg 24125 Záväzná objednávka - do 28 dní u vás 399,00 €

Jačmenný diastatický slad je pekárenský zosilňovač bohatý na komplexné cukry a enzýmy, ktoré podporujú kvasnú aktivitu tým, že znižujú problémy spojené s chladnejšími mesiacmi. Povrch chleba je zlatý a chrumkavý, zlepšuje tiež kvasenie, vônu, chuť a farbu chleba či pizze.

Slad je nasladované, naklíčené a usušené obilie, ktoré sa nakoniec suší rôznymi teplotami pre rôzny efekt. Prevažne sa pre výrobu sladu používa jačmeň. Obilie sa sladuje preto, aby sa rozštiepili v slade uložené polysacharidy na jednoduché sacharidy.

Jačmenný diastatický slad je pekárenský zosilňovač bohatý na komplexné cukry a enzýmy, ktoré podporujú kvasnú aktivitu. Preto v pekárenstve má najväčší význam diastatický slad – pri sušení sa používa teplota max 50 °C, čím sa nezničia enzýmy - diastáza. Tento slad má vysokú enzymatickú účinnosť.

Diastáza je skupina enzýmov, ktorá sa nachádza v slade. Produkuje sa klíčením semien. Diastáza transformuje škrob na maltózu a potom ju premieňa na glukózu.

V pekárenstve má význam diastatický slad, ktorý má vplyv na elastickosť a pružnosť striedky a na charakteristickú vôňu.

Ostatné druhy sladov sa pridávajú kvôli farbe, chuti a vôni.

Spôsob použitia: Na 100g múky použite 1,5g jačmenného sladu a poriadne premiešajte.

TIP na čítanie: Sladenka nie je slad. Aký je najlepší slad na pečenie?

“Za kvalitnými produktami hľadajte osobný prístup, nie certifikáty - tie sú len bonusom.”

Myšlienkou rodinného eshopu dobrio.sk je žiť udržateľne s úctou k prírode a ponúknuť zákazníkom z každého rožka troška. Všetky produkty prešli skrz naše ruky i domácnosť. Výrobcov osobne poznáme a ak sa nám produkt nepozdáva, miesto na našom eshope si nenájde. Ak hľadáte aj produkty predávané s láskou, s BIO nákupmi jednoducho nie je o čom.

Zloženie: jačmenný slad (diastatický) v prášku*   *=BIO
Alergény: Môže obsahovať stopy sezamu, orechov, horčice a lupiny.

Výživové hodnoty na 100g

  • Energia: 1485 kJ (352 kcal)
  • Tuky: 2,5 g
    • z toho nasýtené: 0,6
  • Sacharidy: 67 g
    • z toho cukry: 9,3 g
  • Vláknina: 10,9 g
  • Bielkoviny: 7,1 g
  • Soľ: 0 g

Hmotnosť: 30g (stačí na 2kg múky), 500g (stačí na 33kg múky)
Krajina pôvodu: EU

Výrobca:
Antico Molino Rosso s.r.l.
Via Bovolino 1
IT - Buttapietra (VR)



Pridať hodnotenie:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
Jačmenný diastatický slad na pečenie BIO Antico Molino Rosso 18.03.2024 19:05

Spokojnisť

...
Jačmenný diastatický slad na pečenie BIO Antico Molino Rosso 12.03.2024 19:31

Pravidelne pridávam do cesta na chlebík, super

...
Jačmenný diastatický slad na pečenie BIO Antico Molino Rosso 26.01.2024 06:25

must have pri peceni

...
Jačmenný diastatický slad na pečenie BIO Antico Molino Rosso 23.01.2024 15:59

Osvedceny

...
Jačmenný diastatický slad na pečenie BIO Antico Molino Rosso 25.12.2023 19:04

Spokojnosť s produktom

...
Jačmenný diastatický slad na pečenie BIO Antico Molino Rosso 03.07.2023 22:57

používám na doporučení a super.

...
Jačmenný diastatický slad na pečenie BIO Antico Molino Rosso 10.05.2023 15:49

zatím jsem ještě nepoužila

...
Jačmenný diastatický slad na pečenie BIO Antico Molino Rosso 13.04.2023 17:46

:-)

...
Jačmenný diastatický slad na pečenie BIO Antico Molino Rosso 25.03.2023 07:20

Perfektne!!!

...
Jačmenný diastatický slad na pečenie BIO Antico Molino Rosso 13.03.2023 18:14

Používam do kvaskoveho chleba ...👍

...
Jačmenný diastatický slad na pečenie BIO Antico Molino Rosso 16.02.2023 10:38

Pre mňa nenahraditeľná súčasť pečenia pre dobrý chlieb

...
Jačmenný diastatický slad na pečenie BIO Antico Molino Rosso 06.12.2022 23:21

Spokojnosť

...
Jačmenný diastatický slad na pečenie BIO Antico Molino Rosso 14.11.2022 23:47

So sladom son velmi spokojna,dobre to robi chlebikom a pecivu

...
Jačmenný diastatický slad na pečenie BIO Antico Molino Rosso 26.10.2022 20:04

Použitý pri pečení kváskových chlebov, som spokojná. Chebíky z Manitoby, s lievitom madre s pridaním sladu sú nadýchané, výborné.

...
Jačmenný diastatický slad na pečenie BIO Antico Molino Rosso 07.09.2022 19:16

Mam ho vyskusany, je spolahlivy a dobry

...
Jačmenný diastatický slad na pečenie BIO Antico Molino Rosso 26.07.2022 08:30

👍

...
Jačmenný diastatický slad na pečenie BIO Antico Molino Rosso 02.06.2022 07:28

Super pomocka pri kysnutí chlebíka...

...
Jačmenný diastatický slad na pečenie BIO Antico Molino Rosso 28.05.2022 21:51

super

...
Jačmenný diastatický slad na pečenie BIO Antico Molino Rosso 12.04.2022 10:45

V pohode

...
Jačmenný diastatický slad na pečenie BIO Antico Molino Rosso 11.02.2022 19:50

Chlebík krásne kysne s pridaním sladu

...
Jačmenný diastatický slad na pečenie BIO Antico Molino Rosso 03.06.2021 08:35

Som veľmi spokojná

...
Jačmenný diastatický slad na pečenie BIO Antico Molino Rosso 25.05.2021 18:17

Bez tohto sladu si uz neviem predstavit piect chlieb, cesto vzdy dokonale po pridaní aspon 1ČL tohto maleho zázraku :)

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia