Odporúčame vám slovenský prírodný repelentný sprej bez obsahu škodlivých látok. Vhodný aj pre detskú pokožku.
Šošovicové cestoviny s mrkvou a cesnakovým tofu
Chutný, výživný a rýchlo pripravený obed, či večera do 15 min.
Dnes si pripravíme bezlepkové cestoviny z červenej šošovice a dochutíme ich bielym tofu, mrkvou a medvedím cesnakom.
Cestoviny z červenej šošovice obsahujú až 27% bielkovín a sú vhodné pre fyzicky aktívnych ľudí, fitness nadšencov, ale aj ostatných, ktorí si potrpia na výživnej strave.
Červená šošovica je ľahšie stráviteľná a nenadúva.
Ingrediencie (2 porcie)
- 250 g cestovín z červenej šošovice (alebo iné strukovinové cestoviny)
- 1 biele tofu
- 1 mrkva
- 2 PL extra panenského olivového oleja
- medvedí cesnak alebo čerstvá vňať mladej cibuľky
- himalájska soľ na dochutenie
Postup prípravy
- Do hrnca dáme vodu a mierne osolíme himalájskou soľou. Privedieme do varu a pridáme cestoviny. Varíme na strednom ohni 7 minút.
- Medzitým si nastrúhame na jemno mrkvu a biele tofu. Medvedí cesnak narežeme na jemno. Zmiešame dokopy, pridáme 2 PL olivového oleja, mierne osolíme a poriadne premiešame.
- Cestoviny po uvarení zlejeme a ešte do horúcich cestovín pridáme pripravenú zmes.Všetko poriadne premiešame.
- Môžeme podávať.
Prajeme dobrú chuť
Nakúpte si u nás potrebné suroviny