Šošovicové cestoviny s mrkvou a cesnakovým tofu - Bionákupy.sk

Kategórie
 
 
 
 
 

Šošovicové cestoviny s mrkvou a cesnakovým tofu

šošovicové cestoviny s mrkvou a cesnakovým tofu
Chutný, výživný a rýchlo pripravený obed, či večera do 15 min.

Dnes si pripravíme bezlepkové cestoviny z červenej šošovice a dochutíme ich bielym tofu, mrkvou a medvedím cesnakom.

Cestoviny z červenej šošovice obsahujú až 27% bielkovín a sú vhodné pre fyzicky aktívnych ľudí, fitness nadšencov, ale aj ostatných, ktorí si potrpia na výživnej strave.

Červená šošovica je ľahšie stráviteľná a nenadúva.

Ingrediencie (2 porcie)

  • 250 g cestovín z červenej šošovice (alebo iné strukovinové cestoviny)
  • 1 biele tofu
  • 1 mrkva
  • 2 PL extra panenského olivového oleja
  • medvedí cesnak alebo čerstvá vňať mladej cibuľky
  • himalájska soľ na dochutenie

Postup prípravy

  1. Do hrnca dáme vodu a mierne osolíme himalájskou soľou. Privedieme do varu a pridáme cestoviny. Varíme na strednom ohni 7 minút.
  2. Medzitým si nastrúhame na jemno mrkvu a biele tofu. Medvedí cesnak narežeme na jemno. Zmiešame dokopy, pridáme 2 PL olivového oleja, mierne osolíme a poriadne premiešame.
  3. Cestoviny po uvarení zlejeme a ešte do horúcich cestovín pridáme pripravenú zmes.Všetko poriadne premiešame.
  4. Môžeme podávať.
Prajeme dobrú chuť
 
 
 
Nakúpte si u nás potrebné suroviny
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia