V pondelok 18.3. o 19:00 vás pozývame na živé vysielanie na Instagrame, kde si predstavíme a detailnejšie ukážeme mlynčeky na obilie KoMo.
Suché strukoviny
Suché strukoviny
Najpredávanejšie
Fazuľa Borlotti je chutná, plná výživných látok a dokáže spestriť jedlo tak ako len máloktorá zelenina. Siahnite po fazuli Borlotti a aj vy a budete milo prekvapení, ako rozžiari váš jedálniček a dobije energiou celý organizmus.
Fazuľa Borlotti je chutná, plná výživných látok a dokáže spestriť jedlo tak ako len máloktorá zelenina. Siahnite po fazuli Borlotti a aj vy a budete milo prekvapení, ako rozžiari váš jedálniček a dobije energiou celý organizmus.
Novinka
Jedli ste už slovenskú šošovicu? Tak teraz máte možnosť ochutnať tú najlepšiu odrodu aká len môže existovať. Šošovica sa nerozvára, je stále pevná a skutočne vynikajúca.
Novinka
Fazuľa maslová je druh veľkej fazule. Po uvarení chutí ako jedlé gaštany. Obsahuje veľa železa, vápnika, draslíka, vitamínu C a vitamínov skupiny B, preto by nemala chýbať vo vašom jedálničku. Pri dlhšej tepelnej úprave sa ľahko rozvarí. Hodí sa najmä do omáčok a nátierok.
Fazuľa Borlotti je chutná, plná výživných látok a dokáže spestriť jedlo tak ako len máloktorá zelenina. Siahnite po fazuli Borlotti a aj vy a budete milo prekvapení, ako rozžiari váš jedálniček a dobije energiou celý organizmus.
Fazuľa Borlotti je chutná, plná výživných látok a dokáže spestriť jedlo tak ako len máloktorá zelenina. Siahnite po fazuli Borlotti a aj vy a budete milo prekvapení, ako rozžiari váš jedálniček a dobije energiou celý organizmus.
Novinka
Posledné kusy
Fazuľa maslová je druh veľkej fazule. Po uvarení chutí ako jedlé gaštany. Obsahuje veľa železa, vápnika, draslíka, vitamínu C a vitamínov skupiny B, preto by nemala chýbať vo vašom jedálničku. Pri dlhšej tepelnej úprave sa ľahko rozvarí. Hodí sa najmä do omáčok a nátierok.
Sója podobne ako hrach, fazuľa či šošovica patrí medzi strukoviny. Najskôr bola pestovaná hlavne ako olejnina, v súčasnej dobe pre jej vysoký obsah bielkovín ju považujeme za jednu z najkvalitnejších rastlinných bielkovín.