V pondelok 18.3. o 19:00 vás pozývame na živé vysielanie na Instagrame, kde si predstavíme a detailnejšie ukážeme mlynčeky na obilie KoMo.
Ume
Umeboshi je tradičná japonská špecialita a liek, ktorý sa využíva už viac ako 1 000 rokov v tradičnej čínskej medicíne. Ume znamená slivka a umeboshi označuje sušenú slivku (Prunus mume). Niekedy sa umeboshi využívali výhradne ako liek.
Umeboshi v dávnych dobách konzumovali pravidelne Samuraji, pretože umeboshi obsahuje kyselinu, ktorá čistí črevá od nánosov a toxínov, udržuje zdravý imunitný systém a dodáva vitalitu.
TIP: Odporúčame článok Umeboshi - japonský recept na dlhovekosť
Ume
Najpredávanejšie
Umetablety sú praktické nielen pre dospelých, ale aj pre deti. Môžeme ich zobrať na cesty, či výlety a mať tak stále po ruke priaznivé účinky Umeboshi.
Xumeboshi
Umeocot bojuje proti prekyslenému organizmu a jeho chuť je slaná. Dokáže plnohodnotne nahradiť soľ. Vyrába sa z japonských sliviek Ume a fermentuje v drevených sudoch.
Slivky umeboshi rastú v horách v Japonsku a sú zdravé a chutné. Vyrábajú sa dlhou fermentáciou v drevených sudoch. Sú prirodzene slané a slúžia ako náhrada soli.
Xumeboshi
Umepasta sa vyrába z japonských sliviek Ume. Umepasta je prirodzene slaná a slúži ako náhrada soli v receptoch. Dá sa z nej urobiť ume omáčka.
Xumeboshi
Čistý prírodný extrakt vyrobený z dužiny fermentovaných umeboshi sliviek. Bez chemických konzervantov pripravený tradičným spôsobom.
Xumeboshi
Čistý prírodný extrakt vyrobený z dužiny fermentovaných umeboshi sliviek. Bez chemických konzervantov pripravený tradičným spôsobom.
Umetablety sú praktické nielen pre dospelých, ale aj pre deti. Môžeme ich zobrať na cesty, či výlety a mať tak stále po ruke priaznivé účinky Umeboshi.
Slivky umeboshi rastú v horách v Japonsku a sú zdravé a chutné. Vyrábajú sa dlhou fermentáciou v drevených sudoch. Sú prirodzene slané a slúžia ako náhrada soli.
Xumeboshi
Posledné kusy
Umeocot bojuje proti prekyslenému organizmu a jeho chuť je slaná. Dokáže plnohodnotne nahradiť soľ. Vyrába sa z japonských sliviek Ume a fermentuje v drevených sudoch.
Xumeboshi
Umeocot bojuje proti prekyslenému organizmu a jeho chuť je slaná. Dokáže plnohodnotne nahradiť soľ. Vyrába sa z japonských sliviek Ume a fermentuje v drevených sudoch.