Kategórie
 
 
 

Bez bieleho cukru

Bez laktózy

Bez konzervantov

Bez palmového oleja

 
 

Poštovné zdarma nad 25 €

Doprava už od 2,6 €

Darček k objednávke

Darček k objednávke

Zľava po zaregistrovaní

Zľava po zaregistrovaní

Zľava za platbu kartou

Zľava za platbu vopred

 
 
 
 
Umeboshi BIO La Finestra
zväčšiť obrázok
Odporúčame
zásadité a extra chutné umebošky
umebošky na strome
sušenie umebošiek
slovenská etiketa
 

Umeboshi BIO La Finestra

Slivky umeboshi rastú v horách v Japonsku a sú zdravé a chutné. Vyrábajú sa dlhou fermentáciou v drevených sudoch. Sú prirodzene slané a slúžia ako náhrada soli.
Kód produktu:1RYU
Dodacia lehota
Na sklade (Hmotnosť: 100 g): 7
Dostupnosť: Skladom - odosielame ihneď
Vaša cena:: 6,08 € bez DPH
7,30 € s DPH
Zvoľte variant:
NázovDostupnosťCenaKúpiť
Hmotnosť: 100 g
1RYU
Skladom - odosielame ihneď 7,30 €
Hmotnosť: 250 g
2RYU
Skladom - odosielame ihneď 16,60 €
Hmotnosť: 1.5 kg
3RYUJ
Na objednávku - u vás do 14 dní 89,00 €
Hmotnosť: 4 kg
4RYU
Na objednávku - u vás do 14 dní 229,00 €

Umeboshi obsahujú veľa vápnika, železa a fosforu. Takisto sú v nich významné organické kyseliny. Majú silné antiseptické a antibiotické vlastnosti, dokážu neutralizovať skonzumovaný cukor v tele.

Slivky Ume rastú v horách na stromoch a sú veľmi zdravé a chutné. Zbierajú sa zelené a potom sa fermentujú v soli v drevených sudoch asi mesiac spolu so Shiso listami, ktoré im dodajú vôňu. Potom sa vyberú zo sudov a týždeň sa na slnku sušia, čo im dodá zvráskavený vzhľad. Potom zrejú v sudoch ešte celý rok, až potom vzniknú kvalitné Umeboshi.

Umeboshi obsahujú extra vysoké množstvo kyseliny citrónovej, ktorá uľahčuje vstrebávanie zásaditých minerálov ako železo, vápnik a horčík. Umeboshi sú bohaté na minerály železo, mangán, draslík a vápnik. Tieto minerály sa vstrebávajú za prítomnosti kyseliny citrónovej, takže si dovoľujeme tvrdiť, že umeboshi sú silným bojovníkom proti osteoporóze. Navyše kyselina citrónová odbúrava z krvi a tkanív kyselinu mliečnu, ktorá vzniká pri trávení a fyzickej námahe.

Spôsob použitia: použite vo varení so zeleninou a zrnami. Vyrobte z nich pyré a pripravte chutnú omáčku.
Nápoj: vložte do šálky 1 vykôstkovanú Umeboshi, pridajte lyžičku Shoyu omáčky a šálku teplého čaju Kukicha.

TIP na čítanie

Umeboshi - japonský recept na dlhovekosť a najsilnejšia zbraň proti prekysleniu

Zloženie

  • japonské slivky* (Prunus mume) 64%, morská soľ, Shiso listy* (Perilla frutescens)
    *z biologického poľnohospodárstva

Alergény

  • Môže obsahovať stopy sóje a zŕn obsahujúcich lepok.

Výživové hodnoty na 100 g

  • Energia: 150 kJ (36 kcal)
  • Tuky: 0,5 g
    • z toho nasýtené: 0,2 g
  • Sacharidy: 1 g
    • z toho cukry: 1 g
  • Vláknina: 3,4 g
  • Bielkoviny: 1,6 g
  • Soľ: 15,3 g
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia